Billige dameure

Billige dameure fra kendte brands, til dig der ønsker smukt og stilrigt design og god kvalitet, så er vores billige dameure det bedste køb. Vi er lagerførende med vores ure til damer og har her samlet de bedste køb til prisen, de billige dameure er især fra Casio & EYKI da dette er billige ure til under 700 kr. og med priser der starter helt nede i 300 kr. får du altså her meget ur for pengene.

Casio er et etableret ure brand og har i mange år bevist at de med deres små retro ure stadigvæk kan lave designs der holder trenden. De smukke og lidt anderledes billige Casio ure med retro looket har virkelig igen ramt en trend, fra da de kom frem i 80´erne og var et stort hit er de nu igen i 2010´erne blevet et stort hit på ny. Mange der vælger at købe et Casio ur idag, har forældre eller bedste forældre der i 80´erne selv gik med Casio urene. Casio dameure koster fra 300 - 500 kr. Her er det mest solgte Casio dameur i guld.

EYKI er et Kinesisk ure brand der har et mål for øje, at lave billige ure hvor designet er meget moderne og konstant er i udvikling for at følge med trenden. EYKI er billige dameure lavet med stålrem eller læderrem for det meste, deres ure er i en 38-40mm et lidt større dameur og mange af modellerne til kvinder kan ligeså bruges til mænd og betegnes som unisex ure. EYKI dameure koster fra 300 - 700 kr. EYKI Danmark har på få år fået etableret sig godt i Danmark og da de valgte af tage det nye ukendte urebrand til Danmark, genindførte de billige dameure på ny, med friske designs og stærke priser. Her er det mest solgte EYKI dameur

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign