Solbriller

Når vores kunder siger de ønsker solbriller, så skaffer vi dem solbriller. Vi vil tage nutidens mest populære solbriller ind i vores sortiment løbende og give dig som kunde den fulde købs oplevelse, hvor du kan shoppe dit nye ur, et flot armbånd og lækre billige solbriller på en og samme webshop, og du kan være sikker på at det kun er tidens mest moderne udvalg vi føre her hos Watchfelt.dk

Det første brand vi har taget ind er Svenske Triwa solbriller, da de har vist vejen for deres tidsløse design indenfor Triwa ure, så er vi overbeviste om Triwa solbrillerne vil blive et stort hit. De har med deres design for 2015 banet vejen for hipster solbriller der er en fantastisk dame solbriller ligesåvel som til mænd.

Fra Bestseller koncernen har vi de smarte Jack & Jones solbriller som udmærker sig ved at kende til moden og har med deres mange års erfaring lavet en serie af super fede solbriller til sommerens fest og farver. Prisen for et par Jack & Jones solbriller udmærker sig ved at være kun 199 kr. og er derfor vores klart billigste solbriller og især for det design der kommer med brandet så er disse solbriller velegnet til sommerens mange festivaller og strandture.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign