Triwa solbriller

Triwa er et svensk mode brand med en passion for at skabe et smart og trendy design. Triwa har med lanceringen af solbriller bevæget sig ind på et mode marked i vækst. Vi har valgt at tilbyde vores kunder solbriller fra Triwa da vi ved hvor populære deres ure er.

Solbriller fra Triwa

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder Triwa solbriller, vi syntes det er en naturlig udvikling at vi indføre moderne solbriller til vores sortiment af moderne ure. Solbriller er en naturlig accessorie der passer godt sammen med et smukt ur og et lækkert armbånd. Mange bruger solbriller til at se mere stilet ud, det giver en et mere karakteristisk look når man bære solbriller. Triwa solbriller har en brille kollektion på ialt 15 modeller, 6 herre solbriller & 14 dame solbriller. De kommer i forskellige farve variationer, vi har valgt at tilbyde vores kunder de mest populære solbriller fra Triwa.

Triwa er dedikeret i alt deres håndværk og ligeså er de med designet og markedsføringen af deres solbriller. Når du køber solbriller fra Triwa så er du sikret høj kvalitet og tidsløst design, fuld UV-beskyttet.

Vi ønsker ikke kun at sælge et par solbriller, vi sælger drømmen om at se smart og moderne ud, drømmen om at føle sig selvsikker når man går med et par lækre solbriller - Denne drøm kan blive til virkelighed nu. Tag også et kig på vores Triwa ure, et godt match til de smarte hipster solbriller fra Triwa.

Af de mere efterspurgte Triwa solbriller kan der bla. nævnes farve variationen Havana, Midnight & Pearl der sælger utrolig godt. De har valgt at fokusere designet på en mere hipster solbrille stil, med smarte kurver og anderledes solbrille design. En af de store grunde til vi har valgt netop at starte vores solbrille salg ud med Triwa er bla. deres innovative og smarte markedsførings strategier, de er et brand i hurtigst vækst og vi tror på Triwa vil være et af de førende modebrands i nærmeste fremtid med et smart udvalg af solbriller til en stærk pris.

Prisen for Triwa solbriller er lige i stil med vores vision, at give vores kunder moderne design til en fantastisk pris. Alle solbrillerne fra Triwa koster 994 Kr. og er derfor billige solbriller med høj kvalitet og lækkert design.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign