Triwa ure

Triwa er dameure og herreure lavet med kærlighed og fokus på detaljerne, urene fra Triwa er elegante armbåndsure der har en af tidens mest moderne designs.


Når du køber et Triwa ur får du masser af lækker kvalitet, de flotte remme der kommer i læder, stål, nylon og mesh er med til at give hvert ur sit helt unikke udtryk og selve urene kommer i et væld af forskellige modeller, små til store urkasser og nogle med mange detaljer såsom kronograf visning og datointverval, andre med et mere simpelth og klassisk design.

Triwa er herreure med passion, det er dameure med elegance, det er billige modeure med et twist der prøver at erobe din forkærlighed for smukke ure. Tag et kig på vores Triwa ure på tilbud og gør dig en god handel, vi matcher prisen hvis du finder uret billigere andre steder henne.

Vi anbefaler at sammensætte din garderobe med et par flotte Triwa Solbriller og mikse det endnu mere op ved at sætte et flot armbånd ved siden af dit nye ur.

Vores bestseller Triwa dameur er det smukke Triwa Falken Rose Brown til 1395,-. Er du på udkig efter vores mest solgte herreur er det Triwa Sort Of Black Chrono til 2495,-

Triwa er modeure med svensk design

Efter Daniel Wellington har prydet hele det Danske marked det sidste års tid, er vi begyndt at se fremad, vi ved at med alt opgang sker der en mætning i markedet. Daniel Wellington er at finde overalt, så vi har været på jagt efter en moderne, tidsløs og populære modeurs afløser som vi fandt i Triwa. De lækre ure fra Triwa matcher perfekt ind i Watchfelt´s sortiment, der hele tiden skal udvikle sig og følge med modens ure trends.

Urene fra Triwa er til dato vores dyreste modeller, men stadig i et prisleje som vi føler vores kunder er tilpas med. Triwa ure er herreure i op til 42mm og dameure i 38mm og 40mm udgaver. Ens for Triwa urene er at deres design er unikt, med sans for detaljerne. Til prisen er modeure fra Triwa et røverkøb og så finder du kun de mest populære modeller hos Watchfelt.dk Der findes en stor kollektion af ure, men vi har valgt kun at fokusere på de mest efterspurgte ure, som vi selv ville gå med.


Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign