Rossling & Co. ure

Rossling & Co. er et luksus ur med sans for detaljerne, den flotte hvide urskive passer perfekt med det store 40mm sølvur og med en holdbar rem i tweed har man et unikt ur andre ikke har.

Dette er et elegant dameur der også kan bruges af mænd, da uret er et unisex ur - En af de fede detaljer er de blå visere ovenpå den hvide urskive, der giver uret et helt specielt udtryk.

Rossling & Co. er et amerikans nyt ure brand der har skabt en ny trend med deres tidsløse design og trendy look. Dette ur vil komplimentere dit tøj, det vil give misundelige blikke og mange vil spørge ind til uret, det kan ses på lang afstand pga. det ser så flot og lækkert ud og man tror ved første øjekast at det er et dyrt luksus ur.

ROSSLING & CO. TWEED FASHION URE

Rossling & Co. unisex ure er gået andre veje ind de fleste andre urproducenter. De har nemligt valgt at fokusere på et smukt og minimalistisk look kombineret den helt unikke tweed rem i forskellige nuancer. Uret henvender sig såvel til damer og herre og pryder enhver garderobe. Remmen er let og smuk at se på, og uret i sig selv er et sandt mesterværk. Rossling & Co. tweed ur er for dig, der ønsker et moderne og tidsløst ur med et helt unikt look.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign